nyheter 2017!

nyheter 2018!

Nyheter 2019!

10/7

Tollca´s Snövit Af Trolle "Sandi" (kull2) har fått somna in :( Mina tankar går till ägarna..

 

1/7

Stort GRATTIS till Plexus (kull11) som i helgen var i norge igen.. Tyvärr blev det inget cert men CK båda dagarna :)

Själv var man i Borås och ställde.. Efter 4v uppehåll är vi igång igen, Vizsla blev BIR :)

 

25/6

Stort GRATTIS till Diana och Plexus (kull11) till godkänt anlagsprov i viltspår :) Cilla (kull12) har varit på utställning i Gränna, vann juniorklassen med excellent, Grattis :)

 

4/6

Finner inga ord.. Vizsla blir BIR i norge + får titeln NORDIC SHOW CHAMPION vilket är första tollaren nånsin (titeln kom till 2018) att få den.. Hon är helt otrolig..

 

20/5

Stort GRATTIS till Milton (kull11) som fick en ny titel igår :) LD Startklass :) GRATTIS! Dom har även debuterat i mästarklassen i rallylydnad med 70p. Själv var man i hässleholm och ställde Vizsla, hon blev BIR med ytterligare ett Nordic Cert :)

 

13/5

I fredags körde jag och mamma till Roskilde, Danmark för att försöka få det danska Nordic Certifikate på Vizsla.. Vilket funkade :) Vizsla blev även BIM :) Nu har vi bara 1 kvar, norge eller finland det återstår att se

 

6/5

Vi har varit på gotland.. Vizsla blev BIR och Cilla (kull12) som fyllde 1år den 29/4 fick sitt första cert :)

 

29/4

Stort GRATTIS till kull 12 som fyller 1år idag :) Stort GRATTIS även till Plexus (kull11) som har varit i norge och blivit BIM, BIR och BIS 4 :) tyvärr var det små cert så inget championat...

 

22/4

Milton (kull11) har fått ytterligare en titel i rallylydnad.. GRATTIS :) Vi har varit i sundsvall och svensk vinnarutställning. Snubblande nära för Vizsla med att bli svensk vinnare 2019... Helnöjd med resultaten..  :)

 

14/4

Idag fyller kull 3, 10år.. GRATTIS till Troya, Aurora, Bazze och Dash :) Tänker lite extra på dom som tyvärr har fått lämna oss alldeles för tidigt.. Jasper och Lucky :(

5/3

GRATTIS till Milton (kull11) som har debuterat i startklass och blev därmed uppflyttad till lydnadsklass 1 :) Cilla (kull12) har debuterat i officiell utställning, GRATTIS till Excellent :)

24/2

Stort GRATTIS till Milton (kull11) som har fått 2 kvalificerande resultat i rallylydnad Avancerad klass :) Har uppdaterat resultatsidan :)

19/2

Inte alltid lätt att vara uppfödare.. Igår fick fina Twizzt (Kull2) somna in :( Mina tankar går till ägaren Petra. Tusen tack för att ni gav henne ett super bra hem.

 

21/1

Grattis till Kull 10 som fyller 4år idag :)

 

20/1

Idag har Plexus (kull11) varit i kumla och ställt.. GRATTIS till championatet :)

 

18/1

GRATTIS till Kull 2 som fyller 11år idag :) Tänker lite extra på dom som tyvärr inte finns kvar hos oss mer..

 

1/1

God fortsättning på det nya året :) Hoppas ni har haft en trevlig nyår. Är verkligen tacksam att mina 4 inte är rädda alls för varken smällare eller raketer.

Vi ser framemot det nya året med förhoppningsvis ytterligare ett lyckat tävlingsår och framförallt ett friskt år :)