nyheter 2017!

nyheter 2018!

Nyheter 2019!

4/11

I helgen blev Milton (kull11) rallylydnadsChampion, GRATTIS :)

Inget löp än på Vizsla..

13/10

Stort GRATTIS till Plexus (kull11) som blev BIR igår i sundsvall :) Själv var man i Osby och tävlade lydnad.. Denna gången var vi så nära att få ett första pris med 158,5p :( jaja bara på det igen :)

 

9/10

Ett stort GRATTIS till kull 5 som fyller år imorgon (10/10) :)

I helgen gjorde jag och Vizsla debut på lydnadsplanen :) inget första pris då vi nollade apporteringen men en 9:a på bl a linförigheten :)

Har uppdaterat kontakta mig då jag har nytt mobilnr.

 

23/9

GRATTIS till Rebecka och Milton (kull11) som har fått cert i rallylydnaden och uppflyttad till klass 2 i nosework :) GRATTIS även till Systrarna Cilla och Daisy (kull12) som fick excellent igår i Eslöv :) Troya (kull3) blev BIR veteran :)

 

16/9

Stort GRATTIS till Diana och Plexus (kull11) som har fått titeln RLD F :) 3 kvalificerande poäng i fortsättningsklassen.

 

11/9

Stort GRATTIS till Plexus (kull11) som har fått 2 kvalificerande resultat i rallylydnaden i fortsättningsklassen i söndags :)

 

7/9

Först lite dåliga nyheter. Hobbe (kull2) har fått somna in :( Vila i frid.. Stort TACK till ägarna för Hobbe fick ett jätte bra liv.

 

I helgen var vi i Luxemburg. Hade bara Troya (kull3) med mig, och hon fick excellent och blev även Luxemburg Veteran Champion :) Vizsla är ögonlyst UA som resultat :) Nu väntar vi bara på löpet :)

Stort GRATTIS även till Milton (kull11) som har fått sitt första CERT i rallylydnad mästarklassen :)

 

6/8

I helgen var vi i Hude, tyskland på en 2 dagars utställning. Vizsla blev BIM båda dagarna.. Troya fick tyvärr ett very good på lördagen pga pälsen sa han.. Han sa oxå att hade han dömt efter temperamentet hade hon fått ett BIG excellent... Extra kul är att på alla utställningar så blir domarna väldigt förvånade över att hon är så pigg för att vara 10år :)

Jag ställde även cavalieren Mezzi. Wow han förvånade oss alla med att bli bästa hane med CACIB :) Han fick vdh cert båda dagarna.. :)

Nu tar vi semester ett tag från utställning..

 

1/8

Mycket har hänt sen sist jag uppdaterade :) Vi har först varit i Tyskland en runda.. Saffran fick dammas av lite och fick sitt 3:dje CERT (bara 1 till, för att bli tysk retrieverchampion...) Vizsla blev BIM båda dagarna.. :)

Helgen efter åkte vi till Lettland, Liepaja. Där slog Troya (kull3) till och blev Lettisk veteranchampion :) Vizsla blev Lettisk och Baltisk show Champion :) Det är som det nordiska championatet, 3 Championat i dom 3 olika baltiska länderna :) Inte nog med det, utan hon blev även BIG 5:a på söndagen :) :) Jag hade även med mig Cavalieren Mezzi som blev BIR på lördagen med lettisk cert :)

 

Ett stort GRATTIS till Diana och Plexus som har blivit svensk viltspårschampion :)

 

Blir tyskland till helgen sen blir det ett långt uppehåll igen.. Väntar på att Vizsla ska löpa så vi kan para henne :) Förhoppningsvis blir det Vizsla bebisar till vintern :)

 

10/7

Tollca´s Snövit Af Trolle "Sandi" (kull2) har fått somna in :( Mina tankar går till ägarna..

 

1/7

Stort GRATTIS till Plexus (kull11) som i helgen var i norge igen.. Tyvärr blev det inget cert men CK båda dagarna :)

Själv var man i Borås och ställde.. Efter 4v uppehåll är vi igång igen, Vizsla blev BIR :)

 

25/6

Stort GRATTIS till Diana och Plexus (kull11) till godkänt anlagsprov i viltspår :) Cilla (kull12) har varit på utställning i Gränna, vann juniorklassen med excellent, Grattis :)

 

4/6

Finner inga ord.. Vizsla blir BIR i norge + får titeln NORDIC SHOW CHAMPION vilket är första tollaren nånsin (titeln kom till 2018) att få den.. Hon är helt otrolig..

 

20/5

Stort GRATTIS till Milton (kull11) som fick en ny titel igår :) LD Startklass :) GRATTIS! Dom har även debuterat i mästarklassen i rallylydnad med 70p. Själv var man i hässleholm och ställde Vizsla, hon blev BIR med ytterligare ett Nordic Cert :)

 

13/5

I fredags körde jag och mamma till Roskilde, Danmark för att försöka få det danska Nordic Certifikate på Vizsla.. Vilket funkade :) Vizsla blev även BIM :) Nu har vi bara 1 kvar, norge eller finland det återstår att se

 

6/5

Vi har varit på gotland.. Vizsla blev BIR och Cilla (kull12) som fyllde 1år den 29/4 fick sitt första cert :)

 

29/4

Stort GRATTIS till kull 12 som fyller 1år idag :) Stort GRATTIS även till Plexus (kull11) som har varit i norge och blivit BIM, BIR och BIS 4 :) tyvärr var det små cert så inget championat...

 

22/4

Milton (kull11) har fått ytterligare en titel i rallylydnad.. GRATTIS :) Vi har varit i sundsvall och svensk vinnarutställning. Snubblande nära för Vizsla med att bli svensk vinnare 2019... Helnöjd med resultaten..  :)

 

14/4

Idag fyller kull 3, 10år.. GRATTIS till Troya, Aurora, Bazze och Dash :) Tänker lite extra på dom som tyvärr har fått lämna oss alldeles för tidigt.. Jasper och Lucky :(

5/3

GRATTIS till Milton (kull11) som har debuterat i startklass och blev därmed uppflyttad till lydnadsklass 1 :) Cilla (kull12) har debuterat i officiell utställning, GRATTIS till Excellent :)

24/2

Stort GRATTIS till Milton (kull11) som har fått 2 kvalificerande resultat i rallylydnad Avancerad klass :) Har uppdaterat resultatsidan :)

19/2

Inte alltid lätt att vara uppfödare.. Igår fick fina Twizzt (Kull2) somna in :( Mina tankar går till ägaren Petra. Tusen tack för att ni gav henne ett super bra hem.

 

21/1

Grattis till Kull 10 som fyller 4år idag :)

 

20/1

Idag har Plexus (kull11) varit i kumla och ställt.. GRATTIS till championatet :)

 

18/1

GRATTIS till Kull 2 som fyller 11år idag :) Tänker lite extra på dom som tyvärr inte finns kvar hos oss mer..

 

1/1

God fortsättning på det nya året :) Hoppas ni har haft en trevlig nyår. Är verkligen tacksam att mina 4 inte är rädda alls för varken smällare eller raketer.

Vi ser framemot det nya året med förhoppningsvis ytterligare ett lyckat tävlingsår och framförallt ett friskt år :)