Nyheter 2022!

31/12

GOTT NYTT ÅR /HAPPY NEW YEAR

Året som har gått finns att läsa i bloggen :)

 

19/12

Först säger vi GRATTIS till Mellie (kull15) som har fått 89p i fortsättningsklassen i rallylydnad :)

Vi har varit i kassel, tyskland. Diva är naken (saknar all sort av päls hahaha :) men både Tesla och Diva fick exc 2 med r-cert båda dagarna :) Där var 4st juniortikar båda dagarna..

Bonny och Diva är ögonlyst med UA som resultat :) Bonny är även PRA A. Förhoppningsvis blir det parning i mellandagarna :)

 

Vi önskar er alla en riktig GOD JUL /MERRY CHRISTMAS

 

8/11

Stort GRATTIS till Mellie som har debuterat i både lydnad och rallylydnad :) 151p i startklassen och 86p i rallylydnad :) Vi har varit i Växjö, Tesla debuterade i juniorklassen och fick sitt första JUNIORCACIB :)

Kull 16 har flyttat. Lycka till med era Diamanter :)

 

6/10

Först ett stort GRATTIS till Mellie (kull15) som blev viltspårschampion idag :) kullen blev 9mån i söndags :)

Diva (kull13) har fått titeln RLD F och nu blir det avancerad klass :) spännande och nervöst :) :)

Plexus (kull11) har varit i Finland och blev BIR :) GRATTIS!

Kull 16 blir 5v imorgon, och redan väldigt framåt och väldigt nyfikna och precis som sin mamma, väldigt glada för människor :)

 

22/9

Valparna har hunnit bli 14 dagar gamla :) imorgon blir dom 3v. Vi har varit i slovenien, Diva plockade sista CACIB och är numera även INTERNATIONELL CHAMPION :)

 

5/9

I fredags föddes kull 16 :) 4 tikar och 2 hanar :) Vizsla är en underbar mamma :) blir spännande att följa denna kull :)

Förra helgen var vi på Gotland och ställde. Diva lyckades med att bli BIR för domaren Frank Kane :) Och han älskade Tesla :)

Mammas Cavalier Zero blev även Svensk CHAMPION genom att bli BIM :)Och ca 30 grader varmt hela helgen :)

 

20/8

Stort GRATTIS till Diana och Plexus (kull11) som har blivit NORSK CHAMPION :) Diva har blivit POLSK CHAMPION :) Hon lyckades även att bli BIR på söndagen :) Även mammas cavalier hane, Mimmidalens Great Duran Duran "Zero" blev POLSK CHAMPION :) GRATTIS :)

Vizsla börjar bli tjock, valparna väntas runt den 4 sept.

 

7/7

Divas slovenska championat har blivit godkänt iom att hon blev svensk champion :) Vizsla är ögonlyst utan anmärkning och parning har skett, förhoppningsvis så blir det valpar igen i september :) vet mer i augusti.

Diva har debuterat officiellt på agilityn.. Vi kör hoppklassen just nu. det blev inget bra lopp men ett nollat lopp och PINNE nr 1 :) Hon älskar verkligen agility.

 

30/5

Mycket har hänt sen sist. Vi har varit i Danmark. Diva fick r-cert dag 1 och vg dag 2. Tesla debuterade i babyklassen (3-6mån) och blev BIR baby båda dagarna :) Hennes syster har oxå debuterat och blivit BIR valp :)

 

I helgen blev Diva SVENSK CHAMPION i sundsvall :) Fick träffa Mellie och vilken härlig valp :) Divas bror Toby fick sin första titel, RLD N :) GRATTIS.

Vizsla har varit på rallylydnadstävling efter 2års uppehåll, det resulterade i ett godkänt resultat i fortsättningsklassen :) i andra var frestelsen för stor :)

 

21/4

I helgen var firade vi påsk i slovenien, närmre bestämt Maribor. Vizsla blev slovensk CHAMPION och Diva blev BIR ena dagen :)

Vi ställde även cavalierer, Mezzi fick 2 cert, 2 r-cacib och Zero fick 2 r-cert :)

 

20/3

Idag blir kull 15, 11v gamla :)

 

12/2

Kull 15 föddes den 2/1. 3 hanar och 3 tikar.. En tik stannar på kenneln. (anledningen till att jag gjorde parningen) Dom är även registrerade i skk, temat denna gång blev jordgubbssorter då jag älskar jordgubbar :)

 

Kull 13 fyllde 2år den 5/2 :) GRATTIS till alla er.

 

Nu ser vi fram emot år 2022, hoppas att pandemin försvinner snart. Själv har man än sålänge sluppit sjukdomen.