Nyheter 2022!

7/7

Divas slovenska championat har blivit godkänt iom att hon blev svensk champion :) Vizsla är ögonlyst utan anmärkning och parning har skett, förhoppningsvis så blir det valpar igen i september :) vet mer i augusti.

Diva har debuterat officiellt på agilityn.. Vi kör hoppklassen just nu. det blev inget bra lopp men ett nollat lopp och PINNE nr 1 :) Hon älskar verkligen agility.

 

30/5

Mycket har hänt sen sist. Vi har varit i Danmark. Diva fick r-cert dag 1 och vg dag 2. Tesla debuterade i babyklassen (3-6mån) och blev BIR baby båda dagarna :) Hennes syster har oxå debuterat och blivit BIR valp :)

 

I helgen blev Diva SVENSK CHAMPION i sundsvall :) Fick träffa Mellie och vilken härlig valp :) Divas bror Toby fick sin första titel, RLD N :) GRATTIS.

Vizsla har varit på rallylydnadstävling efter 2års uppehåll, det resulterade i ett godkänt resultat i fortsättningsklassen :) i andra var frestelsen för stor :)

 

21/4

I helgen var firade vi påsk i slovenien, närmre bestämt Maribor. Vizsla blev slovensk CHAMPION och Diva blev BIR ena dagen :)

Vi ställde även cavalierer, Mezzi fick 2 cert, 2 r-cacib och Zero fick 2 r-cert :)

 

20/3

Idag blir kull 15, 11v gamla :)

 

12/2

Kull 15 föddes den 2/1. 3 hanar och 3 tikar.. En tik stannar på kenneln. (anledningen till att jag gjorde parningen) Dom är även registrerade i skk, temat denna gång blev jordgubbssorter då jag älskar jordgubbar :)

 

Kull 13 fyllde 2år den 5/2 :) GRATTIS till alla er.

 

Nu ser vi fram emot år 2022, hoppas att pandemin försvinner snart. Själv har man än sålänge sluppit sjukdomen.