NYHETER 2023!

23/12

Önskar er alla en riktig GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

 

Firar julen med att Tesla (kull15) har HD B och ED UA :)

 

6/12

Vi säger stort GRATTIS till Melker (kull4) som fyllde 14år den 18/11 :) Grattis även till Freja (kull15) som fick titeln RLD N i november :) Det var 3 systern som har resultat i rallylydnad :)

 

5/11

Vi säger stort GRATTIS till Joline och Mellie (kull15) som har fått titeln SPH 1 :)

Säger även ett stort GRATTIS till Diana och Hero (kull16) som fick kennelns andra INTERNATIONELLA JUNIOR CHAMPIONAT :)

Stort GRATTIS även till Mamma och cavalieren Zero som blev INTERNATIONELL CHAMPION i början på oktober :)

 

Vizsla har fyllt 9år :) GRATTIS :)

 

18/9

I 3 helger i rad har vi varit iväg på hundutställning :) Först Öland, sen Högbo och Gimo där vi fick träffa syskonen Hero och Nellie igen :) Grattis till era fina resultat :) i helgen var det Tomelilla. Och nu till helgen är det polen som väntar :)

Grattis till Märtha (kull16) som har fått 2st godkända resultat i deras officiella debut i rallylydnad :)

Stort GRATTIS till Freja och Louie till godkända höfter och armbågar :) TACK för att ni röntgar...

27/8

I helgen har världsutställningen i Schweiz pågått. Deltog från Tollca´s kennel var Yella (kull8). Stort GRATTIS till BIR veteran och till titeln Veteranvärldsvinnare 2023 :)  Vi säger oxå ett stort GRATTIS till Freja (kull15) som har fått ett godkänt resultat i nybörjarklassen i rallylydnad :)

14/8

Länge sen sist :) Mycket har hänt.. Tesla och Diva är numera även Bosniska CHAMPION :) Mellie (kull15) har plockat en 1:a i öppenklass viltspår i Norge, måste ha utställningsmerit efter 2års ålder för att få titeln men det klarar ni säkert :) GRATTIS :) I borås blev Hero BIM och systern Nellie BIR :) GRATTIS :) Vi hade även tollcas på 2 bästa hane, 2 och 3:dje bästa tik :) Märtha (kull16) var med på rallylydnaden på tollarspecialen, 89p :) GRATTIS!

28/6

Vi har varit på bornholm och firat midsommar :) Diana med Plexus (kull11) och Hero (kull16) var med och dom tog varsitt CERT och BIM :) GRATTIS! Hero blir 10mån på söndag! Diva (kull13) blev 3 bästa tik på lördagen, vann championklassen, 5st deltog :) Tesla har fortfarande väldigt lite päls :) Tesla har även fått ett CACIB i tyskland.. Diva vann men hon är ju internationell champion :)

3/6

Tesla (kull15) har varit i Rumänien och fått 2st CERT och BIR. Helt naken. Mellie (kull15) har ställts i örnsköldsvik där hon fick R-CERT på lördagen och slog till med BIR och sitt första CERT :) GRATTIS

Diva (kull13) har debuterat i avancerad rallylydnad.. Inga godkända resultat, det blev lite småfel men vilken rolig attityd och känsla att få tävla i avancerad klass :)

 

24/4

Den 15/4 fick Tolle (kull9) somna in efter en tids sjukdom :( Vila i frid, Lider med familjen <3

 

I helgen var vi i Zeestow, Tyskland. Diva blev BIM på lördagen och både Diva (kull13) och Tesla (kull15) fick Cert båda dagarna :)

 

7/4

Först lite tråkiga nyheter :( Den 20/3 fick Toby (kull13) somna in pga sina jätte dåliga höfter :( lider så mycket med familjen! Vila i frid finaste Toby <3

 

Diva (kull13) har blivit både Luxemburg och Dansk CHAMPION :)

Mellie (kull15) har röntgat sina höfter och armbågar, B/0, GRATTIS :) hon har även fått titeln NW1...

 

5/3

Mellie (kull15) har fått 100p i avanceradklass i rallylydnad :) STORT GRATTIS :) Vilket team ni är :)

 

4/3

Vi har varit i Budapest, Ungern och ställt i 4 dagar :)

Tesla (kull15) har blivit Internationell Junior Champion :) Hon blev även ungersk junior champion :) Saffran (kull8) blev Ungersk Veteran Champion och fick sitt första Internationella VeteranCACIB :) Diva (kull13) är numera Internationell CHAMPION och Ungersk Champion :)

Stort GRATTIS till Mellie (kull15) som fick titeln RLD A igår och är numera i mästarklassen :)

 

5/2

Idag fyller kull 13, 3år :) GRATTIS. Diva firar det med att köra lite rallylydnadsträning :)

 

29/1

Idag debuterade Tesla (kull15) i rallylydnad :) Vi fick med oss ett godkänt resultat  :) Hennes syster Mellie (kull15) gick det ännu bättre för :) full pott i fortsättningsklassen och därmed titeln RLD F :) GRATTIS

23/1

I lördags var vi i Lubin, polen. Tesla (kull15) fick med sig ett junior CACIB :) Bara 1 till :)

i går debuterade Hero (kull16) på utställning :) BIS 3:a valp 4-6mån :) Plexus blev 3:a bästa hane :)

Mellie (kull 15) körde nosework, 3st SSE fick dom :) GRATTIS :)

 

2/1

Stort GRATTIS till Kull 15 som fyller 1år :)